BAS MO15-1 - JVC Dedemsvaart MO15-1 : 3-1

BAS MO15-1 3 - 1 (2 - 1) JVC Dedemsvaart MO15-1
Bekerwedstrijd
15-9-2018, 11:00 uur

En weer 3 punten!

Vanmorgen om 10:15 stond iedereen weer paraat. Dit keer helaas zonder Sanne. Het gras was net nog voorzien van een lekker regenbuitje, ideaal voetbalweer.

Gelukkig vonden de meiden dat ook. In het begin had Dedemsvaart de overhand met een hele sterke middenvelder en snelle buitenspelers, maar zoals altijd werken wij met zijn allen wat ons sterk maakt.

Al na 5 minuten is er een corner voor Bas. Myrthe neemt deze corners en nadat de corner afgeslagen is door de tegenpartij brengt ze de bal nog eens voor de goal en raakt Berfin de bal op haar knie en vliegt het de kruising in, wat een mooie goal!
Helaas is het na 9 minuten weer 1-1.
Het blijft een spannende pot die alle kanten op kan gaan. Mooi om te zien dat we elke wedstrijd groeien!
Na 35 minuten spelen geeft Christina een mooie voorzet op Shirley en die scoort de 2-1.
Zo gaan we de rust in.
In de tweede helft is er een sterke actie van Berfin voor de goal waar ze neergehaald wordt, penalty. Myrthe scoort die vakkundig wat de eindstand tot 3-1 brengt.