BAS MO15-1 - Batavia '90 MO15-1 : 3-2

BAS MO15-1 3 - 2 (2 - 0) Batavia '90 MO15-1
17-11-2018, 11:15 uur

Eindelijk loon naar werken

Veel gedoe voor deze wedstrijd of we het zouden kunnen spelen vandaag. Met Sharona en Sanne erbij die geblesseerd zijn ( beide enkel) wordt de selectie wel heel krap. Gelukkig wilden Luna en Roos P weer met ons meedoen!

Na 1 minuut werd een geschrokken Batavia verrast door onze agressieve aanvallers die vol op de aanval gingen en scoorde Berfin al snel de 1-0!

Daarna bleven we de hele tijd goed druk zetten. Lieke was dit keer voorstopper en Dionne speelde linkshalf.
Dionne kon meerder keren goed samenspelen waardoor Christina het spel weer mooi kon doorzetten richting Shirley.
Na een goede aanval kreeg Christina aan het einde van de eerste helft de bal lekker op haar linkerschoen en scoorde!
Zo gingen we de rust in.

Richard heeft in de rust nog even de puntjes op de I gezet en we konden beginnen met de tweede helft.
Roos P kwam erin nadat ze al een wedstrijd gespeeld had! Super!
Batavia gaf wat meer druk waar we niet mee wisten om te gaan en in korte tijd stond het 2-2!
Na een tijdje herpakten wij ons weer. Mooie passes, Michelle die goed mee gaat voetballen, goede opbouw van verdediging naar middenveld. De toeschouwers zagen eindelijk waar wij altijd op trainen!
Uiteindelijk resulteerde dit in een mooie aanval wat begon bij Dionne naar Christina, prachtige pass naar Shirley die tegen de paal schoot waar Berfin zeer attent was en inschoot!

Nog enkele opvallende zaken die vandaag opvielen.
Michelle begint goed mee te spelen tot ver buiten de 16 meter, de verdediging kan overal op het veld haar aanspelen.
De verdediging, Myrthe, Veerle, Helin en lieke, mooi om te zien hoe jullie vooruit beginnen te voetballen, als vlagger moest ik iedere keer snel mee bewegen!
Kaylee, ondanks enkelproblemen eerder deze week gewoon goed gespeeld!
Jacquelien, ook deze keer weer op meerdere plekken inzetbaar, top!

Trots op dit team. Gaan altijd maar door, groeien nog steeds allemaal, ga zo door!