BAS MO15-1 6 - 0 (2 - 0) ASV Dronten MO15-1
24-11-2018, 11:00 uur

Derby gewonnen!

Vandaag kwam ASVDronten op bezoek op het eerste veld bij Bas.
Van te voren hadden Lieke en Michelle al een wedstrijd met MO 13 gespeeld en kwamen juichend bij de warming up. Die wedstrijd was winnen afgesloten. Nu maar eens kijken of ze dit ook tegen deze tegenstander kon evenaren.
Bente en Zoë speelden hun eerste wedstrijd mee met ons team.

Vanaf het begin was er veel druk op de bal. Iedereen had er zin in en ging vol enthousiasme er tegen aan. In het begin was er nog wel wat tegenstand vanuit ASVDronten, maar al snel hadden wij de overhand wat resulteerde in een goal van Christina met haar linkerbeen!
Bente en Zoë kwamen er halverwege de tweede helft in en de gezusters Stegeman stonden beiden aan de linkerkant.
Op slag van rust maakte Bente een mooie rush naar voren en scoorde met een mooi schot de 2-0.

Na de rust bleven we goed druk zetten. De tegenstander kwam er niet meer aan te pas! De verdediging met Helin, Veerle, Lieke, Zoë en Bente stond als een huis. Middenvelders Kaylee en Christina en Dionne waren een stuk sterker dan hun tegenstander.
Myrthe, Shirley, Berfin en Jacquelien stonden ook vandaag weer goed hun mannetje.
Michelle stond ver buiten de 16 zodat ze ook mee kon doen!

Mooi om te zien hoe wij nu al beter het spel kunnen gaan maken in vergelijking tot een aantal weken geleden!