8-12-2018, 11:00 uur

Sterker Bas wint van Hierde

Vandaag begonnen we met het maken van foto’s van het team met de klussenclub, zij sponsoren ons met de “parels van de polder”.
Dit hebben we vandaag laten zien! Het was een parel van een wedstrijd.

De wedstrijd begon met een achterstand, al heel snel in de eerste helft scoorden zij de 0-1. Prachtige goal van hun spits. Zij waren op dit moment in de wedstrijd een stuk beter. Even later scoorden zij nog een keer de 0-2. Ook weer een mooie goal, dit keer van hun rechtsbuiten.
Na een kwartier kwamen Ilse en Sterre er in. Ilse kreeg de bal, sprintte richting goal en maakte de 1-2, we begonnen er weer in te geloven. Daarna maakte een verdediger van hun nog hands en Myrthe mocht een penalty nemen.
Uiteindelijk scoorde Ilse met een prachtige goal nog de 3-2!
Zo gingen wij de rust in.

We merkten dat zij de eerste helft veel druk konden zetten doordat de wind nu lekker onze kant op waaide. Dit maakte druk zetten voor ons ook veel makkelijker! We werden sterker aan de bal, wonnen de duels en we hebben vele mooie aanvallen kunnen zien. Shirley heeft een paar mooie kansen gehad maar ze niet kunnen verzilveren.

Al met al een mooie pot. Er is hard gewerkt. Ik kijk altijd naar mooie momenten in zo’n wedstrijd en heb er veel gezien.
Ilse: prachtige goal, mooie plek links buiten voor jou.
Sterre: goede inzet, goed samenspel, hard gewekt.
Michelle: van fouten leer je, dit zie ik altijd gelijk bij je terug.
Veerle: je hebt een van de beste speelsters de hele wedstrijd uitgeschakeld.
Myrthe: mooi kopbal, je haalde gelijk de hele aanval eruit.
Helin: goed iedere keer het eerste balcontact na de uittrap van de keeper.
Lieke: sterk verdedigd tweede helft goed druk gezet naar voren
Dionne. Hard gewerkt goed de bal vast gehouden
Christina: hard gewerkt, goed aangeboden met de ingooi. Kijk of je dit met Berfin kunt afwisselen.
Kaylee: elke wedstrijd word je sterker en voetbal je meer mee.
Jacquelien: ik heb een prachtige strakke voorzet gezien, je goede schot zie ik ook terug in de training.
Berfin: hard gewerkt met de hele tijd twee verdedigers in je nek.

Fijn dat Sanne en Sharona er ook weer bij waren, na de winterstop kunnen jullie beide vast weer mee doen!