Genemuiden SC MO15-2 1 - 5  BAS MO15-1
10-9-2018, 19:00 uur
Sportlaan 2/B Genemuiden

Gretig Bas wint tweede bekerwedstrijd

Vandaag de tweede wedstrijd voor de beker. Maar twee dagen na de vorige wedstrijd.
Sharona was vandaag jarig en gewoon aanwezig! We hebben haar een prachtig verjaardagscadeau gegeven.
1-5!! Een dik verdiende overwinning.

Sanne opende de score met een mooie rush naar voren en een goede knal op de goal. Genemuiden kwam terug en scoorde 1-1.
Gelukkig scoorde Berfin al snel de tweede goal.
In de tweede helft een corner van Myrthe die prachtig voor wordt gegeven na een scrimmage voor de goal maakt Jacquelien het af en de derde goal is een feit.
Berfin pakt nog een kansje mee en gaat alleen op de keeper af en scoort.
Met Christina op links voor de laatste 10 minuten, wordt het gevaarlijk door een mooie rush naar voren na mooi overspel en zij knalt de bal in het net.

Dit alles Jan niet zonder een verdediging die zeer goed de snelle aanvallers van hen aftroefde. Michelle en Myrthe die elkaar goed kunnen vinden. Middenvelders die druk zetten waardoor de aanvallers beter beginnen te voetballen.
Wij waren duidelijk gretiger om de bal te hebben, fanatieker om te willen winnen.
Een genot om deze wedstrijd te bekijken. We hebben zin in zaterdag.