Cadeau voor Sanne

Vandaag uit naar Doornspijk. Zij staan laatste dus de opdracht meegegeven om te kijken of wij ook zelf het spel kunnen maken.
Nou..... dat is gelukt.

Bijna alle gemaakte goals kwamen voort uit mooi samenspel.
Na 4 minuten scoorde Sanne al de eerste. Gelijk daarna ook weet mooie kansen van Berfin (lat), daarna Sanne (over) Bente (naast).
Daarbna weer een mooie aanval die via Dionne, Sanne en Berfin loopt en Shirley geeft het laatste zetje.
Daarna een doeltrap van de keeper, Berfin onderschept en scoort 3-0, we zijn nu 28 minuten verder!
2 minuten later scoor Shirley via een voorzet van Jacquelien, naar Berfin en Sanne en Shirley maakt af.
Vlak voor rust maakt Sanne de vijfde door weer een mooie voorzet van Jacquelien.

Na de rust scoort dan eindelijk Jacquelien de zesde. Beloning na hard werken.
Ook Riechelle deed een duit in het zakje door Sanne een mooi pass te geven en zij scoorde nummer 7!!

Top meiden! Goed om te zien dat ook deze wedstrijd met veel aandacht voor de aanval de verdedigers goed hun mannetje staan. Als verdedigers proberen jullie steeds beter mooie oplossingen te zoeken, blijven geconcentreerd als ze minder te doen hebben.

Volgende week de laatste wedstrijd tegen Swift, hoe gaaf zou het zijn als we daar punten aan overhouden!