Swift '64 MO15-1 0 - 7  BAS MO15-1
2-11-2019, 10:30 uur
Sportpark Swift ’64, Sportweg 6 Swifterbant

Weer regen in Swifterbant

Vandaag uit tegen Swift. Voor de beker hadden we tegen hen gespeeld en toen gewonnen, maar toen hun basis spelers er in stonden waren ze een goed team.

Toch wel wat gespannen togen wij naar Swifterbant.
Na een goede warming-up kon de wedstrijd beginnen. Na vijf minuten zorgde Sanne ervoor dat de grootste spanning verdween, want zij scoorde de 0-1.
Doordat wij druk bleven zetten was daar gelijk een nieuwe kans van Shirley die de bal net naast de goal tikt.
Na 18 min. mooie via Jacquelien en Ilse naar Sanne, net naast.
Gelukkig brengt Shirley na 32 minuten de stand op 0-2. Dat geeft rust.

Alle overgebleven energie verspillen we aan een sprint naar de kleedkamer vanwege een dikke regenbui.

De tweede helft waren we veel beter. Sterre voor het eerst als voorstopper deed het goed. Myrthe scoorde uit een corner, Lieke in de spits scoorde er ook nog een bij. Ilse zorgde voor een penalty die Sanne inschoot. De mooiste goal van vandaag begon met mooi samenspel, Dionne stuurde Sanne de hoek in, zij gaf de bal mooi voor en Shirley tikte de bal prachtig in!

Ook deze week weer een mooie teamprestatie. De verdediging heeft weer de 0 gehouden, middenveld gaat steeds beter mee voetballen, voorhoede vindt elkaar steeds beter. Volgende week Flevo boys thuis!